Mer information om eventet inom kort!

Talare 2022

E-handelsdagen 2022

 

Årets Moderator, Talare och Experter

OBS fler talare och presentation kommer inom kort

 Årets moderator Katrin Lundgren Kodmyran AB 

Ehandlare sedan 2001 och plattformsleverantör sedan 2007. Med på internetworlds lista över e-handelns mäktigaste kvinnor 2015 och nominerad till årets kunskapsspridare varje år sedan priset instiftades på NES. Katrin har jobbat med e-handel på många olika sätt och delar här med sig av sin kunskap, samt ställer de obekväma frågorna till våra talare.

Björn Andersson, BGA fotobutik

Företagare sedan 2005 och ehandlare sedan 2013 som säljer fotoramar, album och posters på BGA Fotobutik. Säljer mot hela Norden + Tyskland/Österrike

¨Henrik Hansen, MakesYouLocal

Henrik Hansen är försäljningsdirektör på MakesYouLocal, ett internationellt företag som fokuserar på att hjälpa webbshoppar att nå framgång på nya marknader, och har genom 15 år jobbat som rådgivare och affärskonsult för bolag både i fysisk handel och e-handel. Henrik har haft fokus på försäljning, affärsutveckling, marknadsföring och internationalisering. Henrik har dessutom haft förmån att arbeta med e-handlare inom de flesta branscher, båda B2C och B2B.

Arne Andersson, Postnord 

Arne B Andersson Nordisk e-handelsrådgivare Postnord. Arne har följt e-handelsutvecklingen på nära hål de senaste 20 åren och är en flitigt efterfrågad rådgivare och föreläsare.