Tyvärr!

 

E-handelsdagarna är inställda 2022, men kunddagen kommer att köras för den intressade

Talare 2022

E-handelsdagen 2022

 

Årets Moderator, Talare och Experter

OBS fler talare och presentation kommer inom kort

 


Årets moderator Katrin Lundgren Kodmyran AB 

Ehandlare sedan 2001 och plattformsleverantör sedan 2007. Med på internetworlds lista över e-handelns mäktigaste kvinnor 2015 och nominerad till årets kunskapsspridare varje år sedan priset instiftades på NES. Katrin har jobbat med e-handel på många olika sätt och delar här med sig av sin kunskap, samt ställer de obekväma frågorna till våra talare.

 

 


Sebastian Siemiatkowski, Klarna

VD och medgrundare

Sebastian Siemiatkowski  är medgrundare, koncernchef och vd för Klarna Bank AB. 2005 var Siemiatkowski med och grundade bolaget med visionen att tillhandahålla säkra och smidiga betallösningar för handlare och konsumenter. Klarna har sedan start varit med och revolutionera bankbranschen för detaljhandeln med fokus att möta konsumenternas föränderliga krav. Sebastian har varit aktiv vd sedan bolaget grundades, där han varit med och drivit bolagets snabba globala tillväxt. Idag är Klarna en fullt licensierad bank med över 147 miljoner aktiva konsumenter och med över 400 000+ handlare, aktiva i över 45 länder. 

 

 


Björn Andersson, BGA fotobutik

Företagare sedan 2005 och ehandlare sedan 2013 som säljer fotoramar, album och posters på BGA Fotobutik. Säljer mot hela Norden + Tyskland/Österrike

 

 


Henrik Hansen, MakesYouLocal

Henrik Hansen är försäljningsdirektör på MakesYouLocal, ett internationellt företag som fokuserar på att hjälpa webbshoppar att nå framgång på nya marknader, och har genom 15 år jobbat som rådgivare och affärskonsult för bolag både i fysisk handel och e-handel. Henrik har haft fokus på försäljning, affärsutveckling, marknadsföring och internationalisering. Henrik har dessutom haft förmån att arbeta med e-handlare inom de flesta branscher, båda B2C och B2B.

 

 


Arne Andersson, Svensk handel 

Arne B Andersson Nordisk e-handelsrådgivare Postnord. Arne har följt e-handelsutvecklingen på nära hål de senaste 20 åren och är en flitigt efterfrågad rådgivare och föreläsare. 

 

 

 


Jimi Wikman

Jimi är en erfaren konsult med praktisk erfarenhet inom alla områden av utvecklingsprocessen. Med mer än 25 års erfarenhet av frontend utveckling, 20 års erfarenhet av grafisk design och kravhantering samt många års erfarenhet av test och operations vet han vad du möter dagligen i utvecklingsprocesserna. Utbildar och coachar företag i hur de ska arbeta effektivt tillsammans, ofta med systemstöd i form av Jira & Confluence.

 

 

magnus_bråth


Magnus Bråth, Brath AB

Magnus är grundare till byrån Brath som finns i Stockholm och Örnsköldsvik. Välkänd i SEO-branschen både i Sverige och internationellt. Magnus har över tio års erfarenhet av sökmotoroptimering i segment med riktigt hög konkurrens och kommer på Ehandelsdagarna dela med sig av hur man gör SEO